Wednesday, July 30, 2008

TOday I Write...

Involve in Commonwealth Parliamentary Conference, 1st to 10th August 2008
So cannot be reach at the moment.
--bEEzEE--

Tuesday, July 22, 2008

Today I Write emmmm...........

akhirnye selesai sudah dewan serentak..skrg nie cuma dewan negara saja yg bersidang..so rite now i have more time to blogging..but little bit of blur apa yg nak tulis nie..act lebay suka share picas lah dr menulis bebanyak...menulis buatkan org bosan tuk membaca..so hari nie nak share sket2 gbr yg blm diletak lai..



Wednesday, July 16, 2008

TOday I Write...

~beezee~
-- Dewan Negara & Dewan Rakyat bersidang serentak--


Friday, July 11, 2008

Today I Write...


Thursday, July 10, 2008

Today I Write...

Tak tau nak buh tajuk entry apa..lantaklah tak payah tajuk..huhu kita cerita2 jer borak2 kosong..
smlm pi midvali jmpa ngan mr. photog..nak collect album yg dah siap..teruja gak lah dah lama menunggu nie..huhu
janji ngan dia kul 7 tp mamat nie kul 8 bru smpi...tgklah apa yg kitaorg buat spjg menunggu mr. photog tu smpi..sib baek my dear ada..planning 1st tu me nak pi sowg2 jer sbb my dear ada keja..last2 photog ponx tak smpi lai dia ponx abis testing awal so bleh lah dia dtg tuk menemaniku..
tengoklah nie kes borink tahap gaban lah nie...sib baek lah mr. photog tu cute (lupalah nak amik grb) n sib baek lah lagi sekali outputnye memuaskan hati pd kami lah..tak tau plak org lain..gbr akan di upload kmdian sbb mr. photog tu format cd guna dvd plak mana lah bleh bukak kat opis cik abg oii..opis gomen mana lah nak advance sgt pcnye .. :p
tp album kami biasa2 jer sticky album tp cover depan mcm storybook punye cover..ngeh2 nnti ada duit lebih sket leh lah buat storybook...tunguuuuuuuuuuu.....
-adios amigos-

Wednesday, July 9, 2008

Today I Write after a long break...

adoi lama sudah tak menulis..hehe kejap eh nak bersih kat sawang...fuh fuh fuh.. :)
akhirnye selamat sudah my wedding for both side...on my side on 21 June and my dear side on 28 June...alhamdulillah semuanya berjln lancar tanpa ada mslh...sket2 n kecik2 tu adalah...
disbbkan kesibukan menguruskan majlis serta kerja mmg lah i have no time to write..rindu gak nak menulis just pass by jer.. idea ada tp masa jer yg mencemburui..
for picas jgn ditanya lom siap lai..nnti klu dah ada bleh lah di mskkan dlm nie...

for org kata membakar semangat i will put gbr2 2 of us yg telah di edit..

oke ini jer sikit2 yg dah di buat..pas nie nak buat tuk gbr kawen plak..seronok jugak ye wat pic editing cmnie...this will be come my new hobby.. :D

and this last pic adalah pic masa kami punye pre honeymoon..huhu sbb rabu dah start keja dah..

 
Design with love by Jiji for Zamimie