Thursday, July 10, 2008

Today I Write...

Tak tau nak buh tajuk entry apa..lantaklah tak payah tajuk..huhu kita cerita2 jer borak2 kosong..
smlm pi midvali jmpa ngan mr. photog..nak collect album yg dah siap..teruja gak lah dah lama menunggu nie..huhu
janji ngan dia kul 7 tp mamat nie kul 8 bru smpi...tgklah apa yg kitaorg buat spjg menunggu mr. photog tu smpi..sib baek my dear ada..planning 1st tu me nak pi sowg2 jer sbb my dear ada keja..last2 photog ponx tak smpi lai dia ponx abis testing awal so bleh lah dia dtg tuk menemaniku..
tengoklah nie kes borink tahap gaban lah nie...sib baek lah mr. photog tu cute (lupalah nak amik grb) n sib baek lah lagi sekali outputnye memuaskan hati pd kami lah..tak tau plak org lain..gbr akan di upload kmdian sbb mr. photog tu format cd guna dvd plak mana lah bleh bukak kat opis cik abg oii..opis gomen mana lah nak advance sgt pcnye .. :p
tp album kami biasa2 jer sticky album tp cover depan mcm storybook punye cover..ngeh2 nnti ada duit lebih sket leh lah buat storybook...tunguuuuuuuuuuu.....
-adios amigos-

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie