Monday, December 5, 2011

Hati & Jiwa Kami di Shenzen...

pergh ayat tak menahan...bleylah sekali sekala nak jiwang karat...tp betulah mydear takder kat sini dia dah pi china sabtu lepas...dan akan pergi selama 10 hari... :( seday lah plak rasa mcm kosong huhu...yerlah mcm org lain tak pernah kena tinggal...org2 lain tu org lainlah...saya tu saya lah kan...

masa hantar mydear kat klia tu punyelah tghari tak mkn kul 4 lebay baru mkn tp tak rasa lapar...mkn kfc selalu habis ngan coleslaw and whipped potato ini tak semua tu bungkus bwk blk rumah...yg habis ayam jer tu ponx terkulat2 mkn nak abiskan...

bila kat umah tu semua jadi malas jer....baring and tgk tv and tido...padahal selalu mmg saya jarng2 sgt tido petang...ada jerlah menda nak wat klu tak baking, mengemas tak ponx lipat baju ker apa2 lah...ini tak baring, dan baring dan baring...nak bwk eman g playground ponx mls huhu...

eman lai lah bila org tekan door bell ke, dengar pintu tutup ker sebut jer menyebut baba, baba...bg dia cam mydear blk lah...lepas tu segala menda yg mydear punye mesti sebuk sebut baba...hehe nasiblah eman jgn smpi demam sudah yer...baba tak g lama ponx kejap jer..

tp takper smlm tu dah bwk eman g berhibur dan berseronok kat jusco...upah bg dia happy sket...tp selamat lah duit saya sbb dia klu mendalah yg gerak2 tu kan dia just nak naik jer...klu kita masukkan coins and menda tu bergerak and berbunyi dia tak mo...duno why lah...nak kata fobia, fobia psl apa plakkan...huhu tp tetap saya laburkn sket duit utk dia main basket ball...hehe sukalah dia..sbb selalu mmg mydear bg dia main yg tu jer...tp kali ni kat jusco tu kitaorg jmpa yg version kanak2 so senang sketlah dia nak pegang ball tu...

i know mydear takkan baca nie sbb kat China kena block rasanye blogspot and facebook...tp we really miss you dear....

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie