Tuesday, December 27, 2011

Cuti-cuti Giveaway...

sticky post

tetiba tgh2 mkn tadi rasa cam nak buat giveaway lai plak...kali ni sempena besday saya smlm lah kasi can kat korg menang...hadiah dia biasa2 jer dua ketul fridge magnet salah satu drinye adalah dari tempat yg saya nak pegi....alang2 saya nk pos hadiah giveaway 111111 tu bley lah saya pos sekali...


cara dia senang jer...esok saya akan bercuti selama 3D2N di suatu tempat...so korang kena teka kat mana saya nak pi bercuti selama 3D2N nie...

tarikh tutup adalah pada 27hb Disember 2011 jam 8.00 pagi...pemenang saya pilih jawapan yg betulah...lepas tu klu ada lebay dari satu jawapan yg sama saya pilih yg 1st sekali jwb...klu saya rasa mcm pemurah saya bglah kat semua yg jwb betul tu...tp setakat nie pemenang akan ada seorg jerlah....

korg jwb dekat komen ek...klu takder blog letak jwpn lepas tu letak email korg senang saya nak contact klu menang...

selamat meneka dan selamat bercuti...

p/s: lea hadiah nnti yer next week akak pos...sekali ngan cuti-cuti giveaway nie...trylah jugak kot2 rezeki awak lagi...hehe

~~end~~

7 comments:

Anonymous said...

Penang ...??? hihihi - purply_311@yahoo.com -

Mymie Sein said...

Bandung

strawberi said...

PD kot eh..ehehhe..sbb cam nk gi mandi pantai je tuh..hehe

eizan nor said...

Bali kot.. hik3.. eizanizam80@yahoo.com

Daisy Biru said...

Saya teka Cherating

Life is just like this said...

mcm penang je.. :)

adyna said...

saya rasa pulau pangkor ;)

 
Design with love by Jiji for Zamimie