Thursday, December 15, 2011

Promo KFC yang Failed....



semalam kitaorg kat opis kecoh2 sbb dapat voucher kfc double zinger burger free…dalam hati saya ckp bagus betul kfc nie dah lah double zinger lepas tu combo plak tu, lepas tu free plak tu tp with minimum purchase lah…apa ada hal beli lah fries ke, potato wedges ke sudah…mmg terbaiklah puji dalam hati..sekali pagi nie tgk2 derang tag saya kat FB cakap dia dah stopkan promo tu…cer korg baca kat bwh nie…saya dapat kat FB kfc sdri…

hamik ko sekali dia post jer smpi 3,000 lebih org comment…mmg comment amarah punyerlah…dah lah konon2 promo buat sebulan smpi 15 jan depan…yg nie tak smpi sehari klu tak silap saya dah stop dah stop dah…

ini kes org nak buat ko ponx nak buat jugaklah nie…nak tiru mc’d ngan burger king lah gamaknye…org tu buat 2-3 hari ko nak wat smpi sebulan tp sehari ponx dah tak sanggup…takut rugilah tu….podahhh lah kfc Malaysia…memainkan perasaan org jer…lain kali klu nak wat kaji dulu untung rugi…bkn main taram jer…org msia bkn 1000-2000 org jer yg mkan kfc tp berjuta hokey…citt!!

mood: marah!! grrrrrr

~~end~~

1 comments:

purple_lav said...

bleh lihat efek kemarahan ko mimie. hahahahah

sabar ye....

 
Design with love by Jiji for Zamimie