Tuesday, December 13, 2011

Hello Kitty Maternity Hospital...




amacam klu ada hospital mcm nie agak2 korg mesti nk bersalin kat sinikan...klu dah naluri ibu2 nie kan suka menda2 yg comel...klu saya ponx suka...klu buat hospital kanak2 ponx bagus juga saya rasa...sbb bila dah sakit nak bersalin tu bkn kita hayati sgt ponx camner environment hospital ponx...

Hospital ini adalah hospital pertama dalam dunia yang bertemakan Hello Kitty… Hospital ni terletak di Yuanlin Taiwan dan dibina pada tahun 2006 dengan kapasiti katil sebanyak 30 buah. Sebab derang bina adalah kerana mereka rasakan Hello Kitty nie bley menenangkan dan melegakan lah time kita nak bersalin dan tentulah pasal business purposes. Agaknya kalau bersalin dalam nie berapa lah dia caj semalam…hehe

klu dah bersalin kat sini serba serbinya adalah Hello Kitty…dah nama ponx begitukan takkan nak letak gbr sponge bob plak…hehe so meh layan tgk gbr yg saya jmpa kat google nie…










~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie