Thursday, December 1, 2011

Panchoran Retreat, Bali....

skrg nie boring dah rasa sbb asik citer psl hal peribadi sendiri jer...nak citer psl masak2 blm ada bahan nak citer lai sbb sejak2 nie agak bz sket...cuma asik wat RVC (red velvet cake) yg org order jer...smpi dah mahir dah ngan resepi...huhu kat dalam list byk dah resepi yg tersusun menunggu giliran...takperlah nnti bila dah habis dewan and byk free time baru saya nak cuba try semua tu...

so lari sket psl personal kita pegi ke mood cuti2....saya tau ujung2 thn nie korg semua ramai yg cuti sbb nak abiskn cuti tahun dan cuti sekolah plak tu....sapa2 yg pernah survey2 nak gi bali tak tau korang pernah dengar tak psl tempat nie Panchoran Retreat...


so sapa2 yg suka kan suasana yg tenang dan tradisional saya rasa bley lah kot dok kat sini...dia ada tawarkan spa dan yoga so mmg sesuailah...nak kata saya suka sgt tu takderlah sbb saya sukakan laut...tp bila tgk pic2 nie semua nmpk tenang bleylah kot nak tido semalam...huhu





mmg alam sungguhlah...klu malam2 tido sure ada nyamuk punyelah ngan bunyi cengkerik...ngeh2 tapi yg plg kompom klu malam2 sure sejuk..klu sapa2 yg dok kg mesti pernah rasa lagi lah dah tengah mlm hingga ke subuh tu melampau2 sejuknye...brrrrrrr





.:: yg nie plg best sekali saya rasa dok tergantung2 cam tu mmg nyaman ::.

~~end~~

2 comments:

Rozita said...

Wahhh... cantik sungguh. Memang mesra dengan alam tuuu...Bestnya kalau dapat bercuti ke sini

mimie said...

rozita nie yg tgk nie...nnti next time i share tempat bercuti yang lagi cantik...mesti termimpi2 lah tido mlm..hehe

 
Design with love by Jiji for Zamimie