Wednesday, December 21, 2011

Happy Birthday To Me...


hari nie 21/12/11 adalah hari lahir saya yg ke....cer korg teka...hehe muda lai saya nie rupanye tp atjut sbb thn depan dh 3 series.... :p so faham sdrilahkan brp umur saya...

terima kasih kepada kawan2 facebook, member2 ofis dan sapa2 lah yg wish nnti...saya akan aminkan semua doa kalian agar saya mendapat semua keberkatan...org pertama wish tentulah mydearkan...tetiba tgh tido rasa cam ada org dok depan muka...hehe

bila besday dah hujung2 tahun and nak masuk tahun baru selalunya wishlist serta azam saya sama jer...byk menda yg saya blm capai dalam hidup nie cuma ada satu jer yg saya harapkan akan saya kecapi sebelum umur menjejak 3 series....semoga doa dan usaha saya akan berhasil...hehe bley ke mcm tu?

.:: klu jadi BMW 3 series kan bagus lagi tinggi lai mahal huhu ::.


~~end~~

6 comments:

purple_lav said...

happy birthday to you...
happy birthday to you...
happy birthday to Mimie...
happy birthday to you....

selamat hari tua! tak pe 3series pun, yang penting jiwa muda ok...hihihi

cik_ah82 said...

happy birthday mimie!eh, kita sebaya ek?muahahah..semoga hidup ang diberkati dan happy selalu..

mimie said...

thanks fren...yerlah sebaya lah skrg nie...hehe

Mymie Sein said...

hepy besday..kita celebrate same month la dear... saya 17th dec..

strawberi said...

hepi besday..sama tahun rupanya kita..hehe

mimie said...

mymie : happy belated besday to you lah...hehe klu lahir bln ujung2 nie utg sbb lmbt tua sket... :p

strawberi : owh sebaya rupanye kita...

 
Design with love by Jiji for Zamimie