Wednesday, December 14, 2011

Video Kahwin Chef Riz dan Ana Dahlia...




korg tgk dulu video majlis kawin nie...semuanye nmpk indah jer...hehe
plg suka baju ana dahlia masa bersanding tu...suka detail bunga ros pki kain tu...sbb dia campur2 kaler tu yg menarik...


kalau korag nak tengok byk lai gbr bley tgk kat Chef Wan Fan Club FB byk dia upload gbr kat situ....saya mls nak copy2..hehe tp yg video tu saya share kat sini sbb saya rasa sweet sgt...lagi2 time chef wan punye ucapan dengan time chef wan menyelit2 amik gbr...huhu

lepas nie kita tgu plak majlis reception belah lelaki...klu tak silap saya sabtu nie...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie