Tuesday, December 14, 2010

Penang Day 3 @ Northam All Suite...

lepas dh pusing2 queensbay kami terpaksa meneruskan perjlnan sbbnye dh kul 4 lebay dh so nak kena check-in tkt nnti jln jem plak...dr bayan kitaorg menuju ke gurney sbb nak pi check-in kat northam all suite...pi blk pusing2 tang tu jugak...sajer jer kali nie dok kat gurney drive plak sbb kat sini lai happening gak....


:: si kecik tgh mengexplore ::

:: living hall ::

:: dining table n meja study ::

:: pintu masuk ::

:: view dr dlm bilik ::


:: toiletries ::

:: jacuzzi ::

:: toilet ::

:: shower ::

:: super king bed ::

so naik bilik lepak2 naik turun ke pool plak sbb bilik kami tgkt 28 and pool kat tgk 9...mula2 ingat nak mandi tp cuaca cam suram2 muram jer angin ponx agak kuat cam nak ujan...so kita bersiar2 jer...last mandi jacuzi jer dlm bilik...eman sukalah berendam dlm bubble2 tu...lai ponx air tu panas suam2 so berani bg dia mandi lama2...klu pool air sejuk so tak elok...smpi tak mo naiklah mamat tu kan dr mandi...hehe

:: rooftop terrace ::

:: merenung masa depan ::

:: bila lah nak masuk dlm pool tu asik bergbr jer, kata eman ::

:: pool di tgkt 9 ala2 marina sand bay haha ::



last2 bila angkat tukar bju, bg susu terus tido dr 6 lebay smpi dekat kul 9...klu tak kejut tu sure dia tak bgn...style kejut cam biasalah bg ayat2 nak kuar and tinggalkan dia cepat jer bgn...haha so mlm tu mkn yg senang jer...mkn apa? tguu next entry ek...

~~to be continued~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie