Friday, December 10, 2010

Penang Day 2 @ B'fast Time....


:: mulakan hari anda dgn senyuman....tak yah kejut pagi2 budak nie dia akan bgn sdri...klu tak bgn senang jer...ayat yg kitaorg selalu guna..."bye eman mama nak gi bfast nie"...dan2 tu celik mata dia...huhu sbbnye klu kita kejut nnti sure dia bgn nangis...klu kejut cara cam tu for sure sng jer matanye celik... (^__^) ::


:: sblm apa2 meh kita pumping dulu...kuruskan perut yg buncit sbb lepas nie nak melantak ::


:: celik2 mata jer botol ponx boleh nak main....pntg nmpk..menda2 kecik ponx dia boleh perasan tajam betul penglihatan ::


bfast pertama mkn cereal dulu...feeling lah omputih sket yg nie kami share bertiga...eman suka jer tp dia tak mkn byk sbb saya kasi dia mkn bubur...tu ponx tak byk..tp masa bg bubur ikan laju jer dia mkn smpi dua senduk...huhu bila kat umah mkn seksa bebenor nak bg tp bila kat luar laju jer dia mkn...

:: pancake with chocolate and maple syrup...sedap sgt tp tak ley mkn bnyk2 sgt sbb muak...lai ponx dh kenyang dh masa nie...klu tak sure bedal byk2 ::


dim sum penuh kasih syg... (^__^) ada peristiwa disebaliknye malas nak citer...hehe



mcm biasalah feeling omputih lai...haha omelet feveret saya nie pi mana2 hotel ponx yg nielah saya mkn...grilled tomato tu 1st time mkn...sedap plak rasanye tp dia buh terlebay pepper plak so agak panas sket bila mkn...nmpk tak corak kat pinggan itu kira trademark HR penang nie kat bilik ponx corak cmnie...bju staff dia ponx corak cam nie...



:: tuan punye blog nak gak selit2...takkan anakanda jer yg nak glamer mama ponx nak glamer jugakkan...huh wajah suci murni dipagi hari ::


:: eman sedap jer minum susu dlm botol...sejak2 dh boleh minum guna straw sedap jer dia menyedut air..tak kisahlah klu buh air kosong ponx habis dia sedut ::


:: eman ngan baba ::


:: mesti mamat nie naik fed up sbb mama dia asik snap gbr jer...huhu ::

~~to be continued~~


0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie