Wednesday, December 15, 2010

Penang Day 3 @ Dinner Time...

sedang tgk tv tetiba tgk2 jam dh dekat kul 8.30 patutlh lapar...eman tak sedar2kan diri tido...so kitaorg sajer jerlah wat bising2 sket supaya dia sedar...takder maknanye tetap gak tido dgn nyenyak...smbil2 tgk tv masing2 mengadu perut lapar...tgk menu in-room dining kat northam tu cam tak menyelerakan jer...last2 mydear ckp biar dia jerlah yg kuar tapau mkn... ...so saya ckp ngan mydear okelah abg tapau jerlah kfc...dan2 tu jugak ada dgr suara yg halus mulus dlm bilik...bgn dh budak kenit tu smbil sengit2...see betulakn saya ckp klu ckp nak kuar dan2 tu gak mata dia celik hehe...

so jom kita ke kfc larut, penang bkn perak tau...act jalan larut klu tak silap saya...bgnan kfc yg unik dan klasik...sure nie zaman2 kolonial nie...kat penang klu jln2 tu merata lah kedai2 yg masih mengekalkan ciri2 bgn lama nie...cantik i loike...



*gbr nie saya google jer...nak amik tak pki DSLR so gbr mlm tak cntik

kfc nie dia guna setingkat jer bhgn bwh...yg atas tu agaknye dia jdkan store kot..so cam biasalh klu dh smpi kfc nie kitaorg bedal kfc mix crunch lah all time feveret nyum...mmg tak penanh jemu...harap2 lah dia kuarkan lama sket...hehe















huhu pjg tul entry penang...tak abis2 lai nie...takper sabar yer utk melihat sbb ada satu lai jer entry... (^__^)

~~to be continued ~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie