Wednesday, December 1, 2010

Gift from J&J...

balik2 smlm atas meja ada sampul...



ada bedak....



ada keratan kertas...



tp tak hiraukan lagi terus naik atas mendptkan anak serta suami kesygn...chehh huhu so bermain2 ngan eman and lepas mandi turun nak msk bru tgk apa dia lah...

rupanye2 sampel baby powder yg baru...




dari Johnson & Johnson

Johnson's Baby Cooling Powder

bau dia wangi gak tp bau cam tu jerlah...sbb lom bukak lai...senang leh bwk travel sbb saya suka bedakkan eman sblm tido byk2...huhu dia kuat berpeluh so sblm tido make sure akan lap or siram2 sket2 bdn and muka dia... pas tu sapu bedak byk2 kat bdn and terus pkikan PJ bru leh tido ngan selesa...wpun tido dlm aircond tp bila dh selesa barulah best tido...

tima kaseh J&J saya mmg pemakai setia...hehe dr bedak, shampoo, shower gel n baby oil semua ponx J&J....eman serasi ngan produk J&J nie so teruskan jerlah....kalau sapa2 yg berminat nak dptkan sample boleh daftar kat baby center tp tak taulah klu ada dia bg free gift lai ke tak...agak lama jugaklah saya daftar ari tu bru dpt...tp try jerlah no harm ponx...and klu sapa2 yg tak sign in ngan baby center silalh berbuat demikian sbb web nie sagt berguna tuk ibu2 baru....and every month dia akan atr newsletter ttg apa perkembangan anak kita yg sepatutnye....

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie