Monday, December 20, 2010

Wedding Along Hakim & Nesa @ Bangi...

wedding lepas dekat 2 minggu dh bru ari nie nak wat entry...almaklumlah kena tgu queue lah kan...entry penang ponx berabad nak abiskan...huhu so kali nie kita kasi entry sekali pukul so mmg akan ada byk gbr and klu tak lalu tak yg tgk gbr tu...tgk tuan punya blog jer hehe...


:: the pengantin sedang bersantap ::


:: ketibaan pengantin serba putih ::

oke mari kita mulakan penjelajahan tanpa jemu yer...hehe


:: mula2 kita letak kambing golek bg terliur...huhu 2 ekor kmbing terkorban...sedap tul lepas tu semua org berkipas sbb panas ngan bau kambing masing sbb dok dekat ngan kemah bakar kmbing hehe::


:: meja beradap ::

:: smpi2 jer amik gbr ngan pelamin dulu bkn ngan pengantin huhu ::


:: the pelamin ::

:: theme white and silver ::

:: hand bouquet i like...bila lah nak dpt satu [dream, dream] ::


:: lepas mkn kmbing sekor tertido kekenyangan...hehe lega lah tu dpt tido kipas mengadap dia ::

:: berlenggeng kepanasan...huhu mandikan tukar bju lega dia ::



:: dh tukar bju seronok dia main...lepas tu mkn eskrem comot2 smpi ::


:: wah saya tunjuk skill bertugas edar goodies... part time jer smntra derang nak tukar shift ::


:: eman ngan baba ::


:: gbr ngan khemah yg pjg...jenuh nak pi dri ujung khemah sini smpi ujung sana...end up separuh jln jer saya terus masuk umah...hehe ::


:: pelamin nun hujung dibelakang...utk beri peluang semua org dpt tgk pengantin and dpt duduk ngan selesa ::


:: makan kali ke berapa tah tak kira plak =p ::


:: the house ::

gbr tak byk sgt saya amik wpun kat tgn jer kamera...yg nie ponx ada copy dr fb my sil...[qila akak amik yer gbr dr fb awak] kejanye dokong eman mmg takder masa nak snap sana sini...lai ponx derang nie semua sebijik sgedebuk DSLR sorg satu so tak pyh ler saya nak kuarkan kamera compact...kena beli sony NEX klu cam nie...haha brulah setanding.... (^__^)


so mlm ada lai aktiviti...ini klu org perak nie tau lah aktiviti cempak...so dia kira cam kita cempakkan lah tuk pengantin RM skit utk membantu org bru kawin lah kiranya...salah satu lai adalah utk mmperkenalkan dgn psgn sedara mara...sure derang tak tau...so dlm pada mencampak dn bersalam nnti psgn ckplah ini mak long saya, yg nie anak pak uda saya, yg nie anak menakan belah mak saya...ha cam tu lah kan...lepas tu apa lai acara buka hadiah lah...yg mmg ditungu2 apatah lai kanak2...derang mmg dh standby depan dh...klu suh terkam mmg terkam lah gamaknye... (^__^)


:: kami dgn pengantin ::


:: eman nak susu kat mana2 ponx dia bergolek jer ::

:: the crowd ::


:: pengantin lama anak sorg hehe ::

:: sblm aktiviti bermula derang karok dulu satu dua lagu ::


:: lepak2 borak2 and bergosip huhu ::

:: akt terakhir sblm semua org pulang ::

~~habis dh~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie