Tuesday, December 14, 2010

Each a Cup...

lunch hour tadi pi CM balik utk collect hadiah yg tempah ari tu...sempat lai lari kejap dlm sebuk tu...hehe kejap jer tak smpi sejam ponx...lepas dh settle semua tu terus jer pi terjah kiosk each a cup nie...dr last week dh aim dh nak beli...sbbkan ari tu cam terover kenyang mkn kfc mix crunch decide yg bila collect hadiah nnti bru nak beli...


:: the kiosk ::

:: order please ::

:: straw ::

:: the menu ::

:: Kak Zi and Gee ::

:: mine - oreo crush with pearl ::

:: strawberry oreo with aloe vera and caramel milk tea with mix fruit jelly ::

:: tempting but lack of sweet ::

:: last but not least tuk aifa...haha motifffff ::

~~end~~

2 comments:

Aifa said...

hahahah...sabo jer la kak mimie ni...ader lak khas tuk kiter....kekekekek....air yg mcm kak mimie tu kt wangsa walk pun ader...tp len sikir la...apetah nama die...kiter suke vanilla ngan pearl...:))

mieoney said...

yerlah aifa kan like korea...hehe

yer dik byk jer jenis kiosk yg buat bubble tea nie...ada satu tu dkt ikano ponx best gak...akak nak try gaklah vanilla + pearl..mesti best...nyum tak ponx peppermint + pearl...nyum kuasa 3 hahaha

 
Design with love by Jiji for Zamimie