Friday, December 3, 2010

Twinkle..twinkle..little star....



Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are!

When the blazing sun is gone,
When there's nothing he shines upon,
Then you show your little light,
Twinkle, twinkle, through the night.
Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are!

In the dark blue sky so deep
Through my curtains often peep
For you never close your eyes
Til the morning sun does rise
Twinkle, twinkle, little star
How I wonder what you are

Twinkle, twinkle, little star
How I wonder what you are


sekarang nie klu malam sebelum nak tido sure saya akan psg lagu nie berulang kali...kira mcm lullaby lah tuk eman sblm tido... lampu dh tutup semua and play twinkle2 little star so nmpk lah cam calm gitu...tenang... 1st klu dengar kan mcm seday2 jer lagu nie...klu baca kat comment youtube tu semua org ckp touching lah apa lah...tp yg tak phm eman nie punye happy siap tepuk2 tangan lai...mmg tak phm..hehe nothing to say lah sbb kids kan mmg tak tau apa2 ponx haha...

lepas tu bg sebotol susu terus tido klu bernasib baik...klu kurang bernasib baik dia golek2 dulu baru tido...klu tak bernasib baik langsung dia akan nangis dulu sblm tido..jenuhlah nak pujuk nak dodoi...ngeh2 dodoi tu kdg2 lah...klu baba yg tidokan baba akan ckp "oke baba tulis kat blkg yer, baba tulis"...korg phm tak apa tulis...ala letak jari kat blkg pas tu wat lah mcm tulis2 so dia mcm khayal and tido lepas tu...huhu baba jer yg pndi tidokan eman [read: ayat bodek hahaha]..

saya sbnrnya klu mlm tak suka tidokn eman sbb nnti dgn saya2 tertido sekali...pas tu sedap2 tido org kejut tak ke hangin... =p tgk jam dh 10.30...mknan eman tak msk lai, botol eman tak bsh lai, bju tak iron lai, kdg bsh bju tak sidai lai...so jd cam kelam kabut lah...huhu sbb tu cam nak ngelat jer klu nak tidokan eman...klu weekend takper no hal sbb bley tido ngan lenanye smpi pagi...hehe zzzzZZZZZZZZzzzzz

~~end~~

2 comments:

purple_lav said...

semalam baru download lagu twinkle twinkle little star utk aleesya. tp dia tak minat. dia minat dgr lagu 'i wanna nobody...nobody..nobody butchu hehehehe

mieoney said...

budak zaman skrg nie mmg advance lah...masa kita dulu twinkle2 ponx bljr time tadika...zaman nie gigi tak penuh lai ponx dh tau lagu nobody...huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie