Thursday, December 2, 2010

Baba ku Pulang dari keja, baba ku belikan Kereta...

mana adanye baba nak belikan kereta...lom masa lai...takper2 nnnti mama tol usharkan keta remote tok eman yer...huhu

bila dh pulang awal mcm2 lah aktiviti yg dilakukan ngan eman...so ingat nak train dia jln lah sbb dia dh bleh dh klu nak jln cuma dia takut klu takder org jaga depan terus dia duduk...elok jln atas rumput dia pi tarik plak jln atas lantai...so terpaksalah pkikan kasyut sbb nak jln atas lantai...kasut dh ler besor jln2 asik tercabut jer...eman tak ley pki kasut yg saiz dia sbb kaki demok tak leh masuk...huhu so nnti nak jual kst clarks dia so nntikan lah yer entry jual kasut....mybe next week lah sbb minggu nie sebuk nak pi mandi manda...

oke exercise sudah peluh ponx dh kuar....konon2 nak tgu baba blk ler smpi nak kul 7 tak smpi lai apa lai masuk jerlah ke umah terus...

:: ma jom kita kuar..eman bukakan gate nie yer ::


:: eh baba dh blk ke? ::


:: bknlah mama sedaynye baba lom blk lai ::


:: mulut ikan aka pout ::

:: see kaki demok...nmpk cam penuh dh kasutnye pdhal satu inci lai kosong...pki stokin jerlah huhu ::


:: cubaan mensabotaj mama huhu ::


:: tegur cik rose jiran depan nak pi kayuh basikal ::


eman skrg dh pandai menegur dh...dia tgr jiran depan kami nak kuar umah bukak pintu gate dia dh jengah2 dulu smbil panggil...hehe tp kdg2 cam nmpk busybody plak mamat nie...huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie