Monday, December 27, 2010

Monday Blues....

dah petang2 bru nak rasa monday blues? tidak2 dr pgi tadi saya berasa begitu...pi opis rajin ajer bila dh smpi opis mmg ler malas teramat...teruk tul kan...biasalah skrg nie semua org mood bercuti, opis saya nie lenggang jer sbb derang semua amik cuti smpi thn depan [mcm thn depan tu lama lai hik hik hik]....

mydear ponx spnjg minggu nie bercuti force leave next yer bru start keja blk..lai lah tak tenteram jiwa...nasiblah takder cuti klu tak sure saya ponx cuti skrg nie...takperlah klu cuti2 msia ujung2 thn nie tak brp seronok sgt sbb musim ujan, musim cuti sekolah so sure ramai org...

my mum plak bercanda dia cameron highland ngan makcik saya...derang berempat berdating2 lah disana..rasa ari nie blklaj kot...lupa nak kim beli stoberi cicah coklat nyum2....

tak sabar nak blk nak jmpa si dobot nak main2 ngan dia...dh pndi main skrg nie seronok jer rasa...huhu

okelah nak 4.30 dh nak bersiap2 nak blk....entry esok2 lah yer ek ari nie takder mood...

~~bye~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie