Wednesday, December 8, 2010

Untung Adik beradik ramai....

untung tul klu ada adik beradik yg ramai sbb semuanya boleh dilakukan sesama sdri...tak perlu org kmpung nak mintak tol...




tp klu kat bandar nie tak sama mcm kampung...sbb tu org bandar skrg nie klu apa2 order dan byar jer lepas tu htr depan rumah....pas tu cam ner klu nak mintak tol jiran sebelah2 klu nak bersua muka ponx susah....usih apa da merepek ke lain plak....

oke nak citer psl smlm gotong royong kt umah pakcik mydear....weekend nie anak dia lelaki nak kawin...eh dah nikah sabtu lepas so minggu nie belah lelaki lah plak...so smlm kami [saya ngan mydear...derang dr pagi lai] berkmpg dr kul 5 smpi lah kul 10 mlm....sblm tu kami melepak shah alam dulu umh my bro....tp gbr takder sbb saya tgu photog ngan nex punye gbr....huhu tp takder ponx gbr saya...saya tau...

:: uwan, nak wat per bag manyak2 nie? ::


:: mak lang eman tol shusun yer [cubaa menyusung jenga] ::


tersasar lai nak citernye yg pakcik mydear nie adik beradik my mil...so gotong royong nie atr adik beradik dan anak buah jer...see sikit punye ramai org yg membuatnye...nak sediakan 1k lebay punye goodies...tp seronok jugak adik beradik ramai happening sket wpund kdg2 pening kot...hahah parents lah yg pening sbb klu kaya oke...klu tak berapa nak kaya susah gak nak menampung hidup...tp rezeki Allah yg tentukan kita berusaha jer...

eman org plg seronok sbb dia berpeluang ukur rumah....dari dapur smpi ke depan...main ngan kucin, main ngan makcik2, main ngan atok...org mendukung bertukar tgn jer...bila naik keta nak blk tak smpi 5 minit dia tido dh...hehe

:: dh bukak bju nak pi mandi boleh lai dia konar ke depan...nak jd pak sibuklah tu huhu ::


okelah tah apa2 jer menulis sejk2 blk penang nie jd mengong plak nak mengarang entry...huhu ayat terabur2....idea ponx susah nak perah....

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie