Thursday, December 30, 2010

Double Date...

bru blk lunch...burpp alhamdulilah kenyang... hari nie ada double date saya ngan mydear, gee ngan member mydear...kitaorg lunch kat chilis midvalley....mula2 nak mkn tony romas tp sbbkan ramai org so ke chilis sajork...

dok lepak sana jer sambil mkn and minum bergelas2 air...yerlah saya ngan mydear jer minum fruit juice yg gelas besar tu smpi 3 gelas seorang....huhu kitaorg mmg byk minum air nie...tp takper menyihatkan minum air byk2 nie...

meh kita tgk apa yg kami mkn...sorilah gbr tak brp nak cantik angle dia sbb saya sogan ngan kwn mydear tu...pelik plak dia tgk saya amik gbr mknan sbb dia tak tau saya adalah blogger...hehe



:: tuan punye blog ::

:: mydear ::

:: gee ::

pic takder amik ponx...malu haha
:: kwn mydear ::




:: guava and mango juice ::


:: triple play ::

:: chicken and portabello mushroom ~ lebay kurang lah nama dia tak tau sgt [gee] ::

:: fried chicken apa tah [mydear] ::

:: mushroom swiss burger [mine and mydear fren]::

itulah yg kitaorg mkn...pas tu borak punya borak punya borak smpi kembung minum air baru blk...apa2 ponx kepada kwn mydear aka raytung thanks yer...next time banjer arh lai ek ^__^

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie