Thursday, January 10, 2013

Berjangkit-Jangkit...

stress tul ari nie... 2 jam perjlnan baru sampai opis...jam terhamat2 sangat...gara2 ada lori pecah tayar...bila smpi tempat yg derang kata lori rosak tu, lori dah dialihkan...kul 6.55 dekat desa petaling, kul 8 saya baru sampai tol smart...bygkan kalau saya lari dari situ tak smpi 10 minit smpi dah kot...nasiblah rasa mcm nak berenti keta, tutup enjin jer waktu tu...dengar radio ponx dah tak fokus dah sbb stress punye pasal...dah lah period so harap maklumlah mood dia mcm mana...huhu eh ada ke korang2 yg tersangkut sama saya pagi tadi...dari tol sg besi smpi tudm sesak teruk taw...

cerita pasal berjangkit2 nie bkn apa, cerita psl sakit...korang jgn pelik plak tgk blog nie kejap tenggelam kejap timbul...azam thn baru mmg nak rajin update blog tp nak wat camner kekangan hidup membataskan...eceeh2 huhu last week saya cuti kamis jumaat tu...so isnin saya konon2 nak wat entry psl cerita tertangguh...tp ralit wat keja lepas tu jadi malas dah sbb lunch tu dating ngan mydear...lepas tu smpi ke petang malas nak update blog..

esoknye plak (selasa) saya cuti lai sbb eman demam....rabu plak (smlm) saya keja tp malas nak update blog sbb kepala tingtong2...itulah yg berjangkit2 tu...mula ngan mydear selsema masa kitaorg bercuti tu, bersambung plak ngan eman demam, sambung plak pada saya batuk dan selsema...

oke dah tu jer nak citer...haha jgn marah yer...semoga saya cepat sembuh baru datang semangat sket nak berblog... :)

1 comments:

lieyalatif said...

ooo jem sebab tu ke...bos lieya laaa pun telibat same kot...nak keje flight sampai tak sempat..jenuh lieya kat opis ni uruskan tukar flight pagi2 last minit huhuhuh..

biase la tu...update blog ni mmg ikut mood sikit...heheheeh

 
Design with love by Jiji for Zamimie