Friday, December 12, 2008

Today I Write My Doa To kak Zee...

Ari nie my fren kak zee akan bernikah di setiawan perak dan majlis jamuan akan diadakan esok di setiawan perak jugak...

ada gak dikalangan ofismate saya yang pergi..saya hanya bleh mengirimkan salam dan juga doa dari kejauhan..

saya doakan semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat dan semoga mendapat keberkatan darinye dalam menempuh hidup dan ranjau kehidupan berumah tangga.. amin

apa-apa pun minta maaf bebanyak sbb tak dpt menghadiri majlis kawin akak..saya terpaksa balik kg sbb raya aji ari tu tak raya di johor..next week plak nak pi majlis kawin pakcik my dear..

so mmg dh tak der masa nak balik kg..

so kira saya utamakan family dulu lah yer...family first..

apa2 ponx gud luck n enjoy life.. :)



~~end~~

3 comments:

enjoy-rs said...

you blog is very good....

mieoney said...

thank enjoy-rs.. :)

PakciQue said...

Rajinnya meng'update.

Sehari mau 3,4 update juga buat.

"Today I Write Nothing"

Pautan

 
Design with love by Jiji for Zamimie