Thursday, December 18, 2008

Today I Write Jalan2 At Seremban...

Weekend ari tu saya kan balik kg..so ahad ponx pulang lah ke BSP balik..otw tu dh separuh perjlnan my dear ponx ckp, "kita pi jusco kat sban 2 nak tak?"...wah pucuk dicita ulam mendatang..saya setuju jer apa lai..

pas tu dh nak smpi tu nmpk mcm my dear nak terus jer so saya tanya plak, "jdi ke nak pi jusco nie?"... sekali belum sampi lai exitnya.. rupanye itu exit seremban/senawang..huhu punyalah beria2 ngeh2...malunye saya lariksssssssssss

~jalan jem sebelum exit seremban/PD~

~amik kptsn exit kat sini~



tp at last kitaorg kuar kot exit seremban/P.D. sbb jln jem..so pusing2 lah seremban kejap..lalu kot jln yg penah saya dulu masa jenguk my sis kat KMS (kolej mara seremban) rasanye dh belas2 years back lah..lama kan..emmm


~hospsital Tunku jaafar~

~SMK King George V~

~seremban parade~

~terminal one~

~dah smpi dah Jusco Seremban 2~

~eh terbabas plak smpi kedepan~

saja jer my dear bwk ke depan sket nak pi tgk umah yg konon2 dia nak beli dulu kat green apa tah tmpt tu..best jer dkt ngan jusco..huhu tp azab giler nak pi keja jauh weiiiii...sib tak beli kat situ..

pas tu pi lah jusco 2 okelah sma jer mcm jusco lain..layout bulding ponx sama gak..owh yer kat sini ada big apple tau tapi surprise giler lenggang jer tak mcm big apple kat kl lah..mgkn org kat seremban lom giler big apple kot..rsalah dn anda akan rasai kegilaanye...huhu

~~end~~

2 comments:

che-mie said...

kalau ada bajet lebih boleh jugak saya ke PD..teringin jugak nih

mieoney said...

silalah..seronok jugak PD..

 
Design with love by Jiji for Zamimie