Thursday, December 11, 2008

Today I Write SomeThing..

okelah meh nak tulis sesuatu slps bbrp lama tak menulis...lama ke?? kira lama jugaklah kan..act bkn apa bila malas + bz jadilah mcm nie..blog tak berupdate..

owh yer smlm nak citer nie sesuatu terjadi diopis yg telah membangkitkan kemarahan bos saya yer..yerlah sapa suh kan..tgk sdri yg susah..kitaorg elok jer..tp takperlah bos one day they will get pay for it..kita tgu jerlah..bkn mendoakan ponx tp sesuatu perlu terjadi supaya mereka sedar akan kesilapan mereka...

insyallah ari nie if ada free time akan saya bloggkan aktiviti kami as husband n wife cuma jgn ditanya aktiviti raya haji ye mmg saya taker mengambik gmbr..yerlah raya umah in law malu ler nak snap2 bagai..hehe tp rasanye ari tu saya dh citer kot masa entry raya haji..refer jerlah archive balik yer klu yg belum terbaca tu..

~~chiaow~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie