Monday, December 15, 2008

Today I Write Balik Kg Time..

sabtu hari tu saya telah pulang ke kampung..setelah clear mendobi dan segala bagai mak nenek kat umah tu kitaorg ponx bertolak balik kg...sebabkan lunch tak lai kat umah so saya stop dulu kat restoran jejantas ayer keroh tuk mkn lunch aka minum ptg..yerlah waktu tu dh dkt kul 4 dh tu..hehe

kitaorg mkn kat a&w kat situ..punyelah ramai smpi sos cili ponx abis..lai plak tu kotor plak dlm a&w tu gamaknye derang tak smpat mengemas kot sbb terlalu ramai org kat dlm tu..erm takperlah disebabkan perut ku lapar belasah jerlah wpun rasanye mcm mkn kat gerai2 biasa tepi jln..kat situ lai bersih agaknye..tp takperlah boleh dimaafkan sbb tgk gak punyelah crowded org kat dlm tu..



sampai2 jer aorund 5 jugaklah..borak2 ngan my parents smbil tu saya wat lah minum ptg..cameron teh bersama ngan keladi grg panas..pergh sedap tul lai sedap klu dpt cicah ngan smbl kicap style johor ma..hehe wpun kenyang byk keping jugaklah yg saya bedal.. :)

lepas tu saya ajak my parents pi giant kat muar sbb nak wat sst kat sana..wat per ek..adalah tgu next entry ye..hehe oke ini ada sket gbr yg smpt disnap..

yerlah saya duduk dikmpung haruslah ada buah2an kampung.. tp pic bwh nie lai best masa saya terpersan tu gelak gak lah..nie mesti keja2 cucu mak saya nie..hehe







selitkan patung barbie kat celah munge lidah mak mentua...mesti derang tak prsn babrbie nie telah tertinggal bersama nenek di kampung..heheh saya nak blk smlm bru mak saya prsn patung barbie tu kat situ..sapa punye kejalah nie sbb mak saya ada cucu perempuan 3 + ngan cucu sedara yg rapat 2 so ada 5 cucu perempuan..tak tau sapa yg punye..

~~chiaow~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie