Thursday, January 10, 2013

Telekung Untuk Dijual...

ada sesiapa berminat dengan telekung color2 nie....senang nak cam telekung sendiri kalau letak kat opis...atau ada sapa2 nak sedekahkan kat surau2 atau masjid boley lah beli nie...

kain tebal dan berat...so tak perlu risau kalau tersingkap kena kipas angin...kain plak labuh...klu saya ukur kain sampai ke bahu saya dia punye kelabuhan....


setakat nie renda2 kaler nie jer yang ada....


antara renda2 tu ada juga terselit2 sulaman juga yer...takderlah bodo2 renda macam tu sahaja...



contoh klu pakai...mmg tebal byg2 ponx tak nmpk sangat...so tak yah risau klu smyg kat rumah kat dlm pki baju seksi meksi tak nmpk ponx... :)


harga murah jer RM63 tak masuk postage yer...tolong babysitter saya jual...sbb dia jahit sendiri telekung2 nie...
color yg ada orange, purple, turquoise, biru, pink dan putih...
kalau berminat boley email saya kat zamimie_zafika82@yahoo.com

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie