Wednesday, January 30, 2013

Mengeteh di Solaris Perdana...


otw balik rumah lepas tol sg besi dekat area upm serdang ada petrol pum petronas yg baru...kat situ dipanggil solaris perdana, ada tempat2 mkn...takderlah byk sgt stkt ada starbucks, kfc, subway, kedai mamak satu,  hot & go, daily fresh dan chatime...kalu balik keja tu malas nak masak bleylah singgah tapau ker or makan smbil chill kat sana...bley masuk dari dua arah tempat nie...klu dari serdang ponx bley pegi juga...



so kitaorg kan hantu chatime, sbb ada chatime kat situ ayohlah kita melepak2 and minum2...serius kitaorg mmg hantu chatime, mydear lai lah hantu kuasa dua, bkn stkt chatime jer klu jmpa each a cup ker, coolblog ke sure beli...kiranye mydear hantu pearl tea kot huhu....tiap2 minggu mesti nak minum sekali...sekali tu wajib...sbb kalau jumaat mlm sabtu sure kitaorg akan ke shaftsbury square kat cyber semata2 nak minum chatime...hehe gigih tak... :p ater kat alamanda takder...yg ada coolblog jer...


alang2 dah singgah beli lah sekali menda2 lain smbil lepak2...beli eksrem satu ngan waffle smntra nak tgu order kat chatime siap...ramai kot org beli, dah lah tiap2 sorag bkn beli satu dua cawan tapi ada tu bercawan2 smpi lebay dari RM50 dia beli...


kali nie try order menda lain plak sbb dah jemu asik beli menda yg sama...saya amik horlicks milk tea with grass jelly and strawberry puding milk tea...dok terliur tengok horlicks so trylah...ermm tp bg saya tak best sangatlah sbbnye rasa horlicks tak kuat, rasa susu jer lebay...lepas tu sbb saya letak grass jelly so dia dah overpower rasa horlicks tu...strawberry puding plak punye manis ya ampun...masam plak tu...terus putus selera mydear haha....



1 comments:

With Julia said...

ermmm chat time dap2...hehehe...bila nk jumpe eman lagi nih...heheh tingat masa dia masuk contest colouring comelll jek :)

 
Design with love by Jiji for Zamimie