Tuesday, January 29, 2013

Gara-gara KFC Golden Wrap...


gara-gara kfc golden wrap nie semua org terjah kfc utk mendapatkannya...smpi sekarang nie saya belum lai berjaya mendapatkanya...yerlah setiap kali pergi kfc punye ramai org beratur...kdg2 bila rajin beratur lah sekali...dtg malas berlalu pergilah kami mencari makanan lain...tapi bila rajin, beratur bila smpi and nak order dia cakap kena tgu 1/2 jam...hadoi punyerlah lama...klu 15 minit boleh tahan lagi nak tunggu, ini dengan eman yang aktif and kalau dia dah lapar mana sabar nak menunggu....

so kesimpulannya kalau korang rasa-rasa nak makan kena cari kfc yang tak berapa nak ramai orang...atau ponx korang kenalah datang kfc awal2...seawal kul 11.00 pagi eloklah brunch sekali [breakfast + lunch] sekali...huhu kitaorg plak nak tunggu sampai orang dah tak beria2 nak cari golden wrap nie...huhu

ada sapa2 ker yang dah makan...meh lah share ngan saya sedap ke tak ek...

1 comments:

shazrina said...

hihi cube lagi ...nampak sedap kan kfc golden wrap tu ...slurrrpp

 
Design with love by Jiji for Zamimie