Tuesday, January 22, 2013

Watch Running Man with Dailymotion


sekarang nie mmg dok giler2 tengok citer running man...kat opis mmg tak bley tgk satu sbb takder masa, satu lai sbb internet kat opis selow melow..klu tengok kat youtube tak banyak sbbnye biasalah due to copyright SBS cepat jer blocked huhu...

nak tgu kat oneHD [channel 393] tu amatlah tidak kesabaran...nak tgu seminggu habis tu sket punye lamalah...kdg2 time nak tengok tu eman nak tgk citer lain...and selalu jumaat mmg kitaorg kuar punye lah lepas keja so mmg tak sempat nak tengok...lepas tu ada plak marathon running man tengah2 mlm smpi 3 episod...so dlm seminggu ada 4 episod nak kena tgk mmg tak terhabis2...tu yg latest2 punye episode bila betul2 free baru dpt tengok...

klu dekat kshownow dia akan bg link utk download and kebanyakkannya mmg dari dailymotion...so sejak dari tulah saya tengok kat sini...takderlah kerap sgt tp kat rumah bila2 boring tu layanlah...cuma saya malas nak download, bila kat umah ada unifi senanglah nak tengok sbb laju jer...

cuma yg jadi masalahnye kat umah saya akan tengok dengan ipad jer...klu nak on laptop mmg malaslah sbb nnti ada yg kacau...huhu klu nak guna ipad kene berebut dengan eman...selalu mmg saya lah kalah...layanlah tengok tv...kdg2 malas juga sbb eman selain konker ipad dia akan konker sekali tv...dua2 ponx nak tengok, so sbg emak kenalah mengalah membawa diri...bila time rajin kemas2 lah itu ini, usik itu ini, dah smpi waktu tido...klu dtg masa malas baring and melepak jerlah huhu....

so sejak2 mydear dah belikan mini ipad nie jadi seronok plak sbb eman tak nak ponx guna mini ipad tu...sbbnye kitaorg takder install youtube punye apps...haha mmg sengaja sbb klu tak dia nak layan youtube...so saya gantikan dengan install apps dailymotion...best giler dekat dapur kopek ikan bilis ponx tengok running man...and yg bestnye takder org kacau... :p


cuma satu jerlah klu nak tengok citer running man dalam dailymotion kena pandai2 cari dia punye keyword...taip running man penuh takder kuar sgt ponx, taip RM ada juga, running m@n, and mcm2 lai lah...klu tengok dekat kshownow tu derang bg tittle citer2 tu dengan no jer...sbb tak nak bg SBS trace lah kot...

2 comments:

ELIN0S said...

salam..
samalah kita. addicted betol running man kan? Kalau saya memang tengok kat dailymotion and ulangan dekat one pon kene tengok.. tengok berkali kali pon still gelak..

:)

Anonymous said...

http://kaufencialisgenerika40mg.net/ kaufen cialis
http://achat-cialis-pascher.net/ prix cialis
http://acquistare-cialis-senzaricetta.net/ cialis
http://comprargenericocialisespana.net/ cialis

 
Design with love by Jiji for Zamimie