Wednesday, January 2, 2013

Permulaan 2013...

permulaan tahun 2013 tak smooth ponx...sbbnye ari nie punch card lambat...huuu almaklumlah biasa gi keja 6.50 baru kuar rumah, jln ponx clear jer...tapi ari nie kuar rumah 6.35 ponx tak dan juga nak smpi opis on time...nmpknye minggu depan nak kena kuar keja mcm dulu2 balik kul 6.20...baru jer berazam tak nak punch card merah tup2 hari 1st keja dah merah...huhu nasib lah...

tahun baru hari nie saya pki tudung baru...pki tudung makcik rafidah....org dah berkoyan2 pki tudung fareeda kita baru nak pki, tapi tudung makcik rafidah lah...tak mampu nak berfareeda bagai...ini ponx mydear yg belikan....sbb dia beria2 nak suh saya pki tudung gini layankan jerlah...saya mampu beli tudung adijuma jer RM7 jer tp selesa..tapi ini satu jerlah tudungnye lepas nie bertudung bawal balik ler saya...huhu so klu ada org tu nak suh saya tukar style begini belikan lah lai 4-5 pasang tudung makcik rafidah nie, klu nak belikan tudung fareeda ponx saya terima jer...huhuhu


setelah 4 jam pki rasa selesa sket...tp jenuh lah asik bager tudum jer...nie gbr atas dah oke sket...klu tak awal2 pagi tadi dtg serabut alam rasanye...dah rupa cikgu sekolah kawan2 saya kata...awal2 pagi bbysitter dah ajak borak psl tudung sbb pelik katanye saya...tulah salah satu faktor saya lmbt ari nie...huhu kaki sebelah dah masuk keta ponx tak abis lai dia ajak borak....nasiblah...

owh yer eman masih saya tak atr ke sekolah lai...masih dihantar ke rumah babysitter...keputusan sebulat suara mydear blm smpi masanye lai katanye...maybe pertghn thn nie kot baru kitaorg atr, tengok keadaan mcm maner...sbb tgk dari dia yg masih lai belum potty train, masih lai crancky nak susu, kuat mkn plak tu...takperlah bg dia masa sket, nak kena ajar byk menda lai sblm dia ke alam persekolahan....jiran sebelah saya ckp biar cikgu yg train jer, nnti kita teruskan smbg kat rumah...aunty kat bbim ponx ckp derang bley train...huhu 

oke tu jer nak citer dua menda nie...bye2...

3 comments:

Lynn Hamzah said...

mesti tension kan tgk punch card merah pg tadi...huhuhu...

purple_lav said...

sama ar aku pun. masih tak hntr aleesya ke sekolah. rasa mcm awal sgt lagi kot. tgu 5 thn laa.

dah laa aleesya ni tak pandai lagi ckp. huhuhuh

ok ape ko pakai tudung makcik faridah ni. cantik, macam cikgu sekolah hehehe

mieoney said...

lynn ~ stress giler kot sbb lmbt...rasa mcm nak buat lupa2 punch jer...haha

fiza ~ tp kita tgu next year lah yer atr bdk2 ni gi sekolah...

 
Design with love by Jiji for Zamimie