Monday, January 21, 2013

E-man dan Muara Hati...


jangan tak tau eman nie dia layan lagu muara hati (OST adam dan hawa) tau...saya sbnrnye tak prsn ponx yg dia dok feel lagu nie lebay2...smpi lah ada satu masa tu lagu tu kat radio so part2 humming to mcm slow2 sket tp part cinta tu mcm terkuat sket plak dengarnye...ta, ta jerlah yang dengar huhu...

ini mesti gara2 saya layan adam dan hawa aritu...tp dah lama tak layan ponx sekejap jer sbb rasa mcm boring sangatkan so tak layan dah...jumaat aritu saya ada rekod tp malas lah plak nak upload kat utube sbb mcm slow melow internet kat opis nie...

masa tu dah smpi kat rumah so nak turun keta, secara kebetulan lagu tu tengah on air so bila saya off radio, sekali mamat tu marah ko...saya on balik...dia layanlah humming dia tu, butir bicara mmg tak derlahkan...lepas tu lama sket saya off lai dia marah juga...haha last2 lagu tu dah habis dia ckp "oke dah" smbil nak bukak pintu keta...hehe comel jer anak lelaki saya nie kan...tak menahan jiwang karat...huhu

3 comments:

juelee said...

hahah kiut gile eman.... siap cakap oke, dah.. suh tutup radio... memang jiwang nie

With Julia said...

oh no! jiwang gak eman nih...hehhe hbs lah kak mimi...pasnih kena layan lagu tuh lah jawab yer...kalo alih sah kena sound direct hehhe cumellll je eman nih...:)

mimie said...

haha nampak sangat ciri2 jiwang tu lebay sangat...ketara sangatkan.. :p

 
Design with love by Jiji for Zamimie