Wednesday, December 31, 2008

Today I Write Let's Eat Shrimp..

baru blk lunch ngan my dear...burpp alhamdulilah hehe.. dh lama tak kuar dating mkn lunch ngan my dear..rasanye 2-3 bln lai nak kawin dia dh sebuk kat site cyber..pegi opis kat menara ponx jrg2 sgt..klu pi pagi tghari dh pi cyber blk..klu pi pagi cyber pagi ptg bru pi opis..since ari nie dia pi opis so saya sajalah ajak pi lunch..plan nak mkn kat cafe hillview nak mkn ayam kmpg tp dia telah melencong ke arah lain plak dgn tujuan lain...ke mana ek? tujuan apa ek?

act sbnrnya nak pi mkn kat warong penyet sbb dgr kata mcm best je.. pas tu pusing2 cm tak jmpa..asik2 nmpk bubba gump jer..hahaha alasan jer kan.. :P lai ponx sblm nie my dear dh ckp ari tu nak banjer smpna my bufday so he should tunaikan janji dialah kan..saya tak mintak ponx tp ngan rela hati jer dia nak banjer saya ponx terima ngan redha...huhuh so mknlah kami suami isteri kat bubba gump..so sapa pengemar udang silalah mkn disini yer..




saya adalah suka dgn suasananye best jer hehe..mata mmg tak lepas lah pndg keliling atas bwh..rugi tak meronda tadi utk amik gbr sekitar..yerlah time lunch hour ramai org so adalah agak segan tuk pusing2 dn menangkap gbr..klu tak rami org oke kot..(cheh alasan huhu)




so klu nak elaborate apa yg kami makan minta maaf lah yer sbb saya tak ingat..tp yg ingatnye saya punye mmg 100% adalah udang..terdiri dr 4 jenis udang tempura shrimp, chili shrimp, coconut shrimp and lai satu apa tah mcm udang rebus jer rupanye..huhu my dear plak mkn steak..okelah mknan dia mengenyangkan..tp rasanya saya patut order menda lain lah kot..huhu bru puas hati mkn...

~lebih kurang begini namanye ikut suka saya letak nama jer huhu~

~dihidang begini~




~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie