Monday, December 15, 2008

Today I Write Pegi Mencari Mata..

Yeha saya perlukan mata baru sbb mata yg dulu dh ilang..ceh paham kah apa itu? huhu weekend masa balik kg tu kan saya citer pi ajak parents saya pi giant..tapi yg pegi my mum jer sbb malam tu my dad ada mesyuarat tergempar huhu..tak kisahlah..

since my mum ponx nak pi buat mata baru tuk dia juga so eloklah kiranye kami pergi bersama2 lah.. ermm saya pi wat spec matalah sng citer hehe..mak saya ponx sama gak sbb dia ckp spec yg ada skrg nie powernye dh kurang..dia gunakan term 'dh lari' so sdri pahamlah kan..

saya plak sblm nie mmg ada..tp pki jrg2 jer pas tu masa kawin ari tu sebuk mengemas berpindah so tak jmpa mana peginye spec tu..so saya tak pki lah..rabun takderlah teruk mana tp menyulitkan time nak memandu nnti..so akibat drp long distance punye view ponx adalah kurang so mcm susahler klu nak baca signboard nntikan..

saya buat yg murah2 jer utk pki dikala memerlukan..klu sentiasa pki haruslah aku buat yg mahal2 kan..takperlah janji ado n tak menyakitkan mata ku ini bila cuba tuk memandang..masa balik ahad ari tu dh try guna dh..sgtlah puas hati sbb clear jer pemandangan..hehe

~deretan cermin mata yg dijual..saya suka design BUM simple jer~

~pilihan saya nmpk cm simple jer kan~

~pandangan sisi..cntik tak??? cantikkan~

~saya punye lebih murah dr ini hehehe~

~tgu my mum pi check power~

~my dear amikkan gbr..cntik saya suka gbr cm nie~

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie