Tuesday, December 16, 2008

Today I Takder Mood.. :(

arinie takder mood nak berblogging sbb saya kena CB..

perut rasa tak selesa n rasa nak muntah..

malam2 tadi kul 5 dh terjaga perut memulas2..

pi toilet sampai rasa nak pitam jer..

pas tu fikir dh tak mau pi keja tp fikiran keja byk terus cancel..

padahal dh pegang hp nak msg bos dh waktu tu..

pas tu tgu2 smpi kul 6 lebih takder rasa memulas2 so gagahkan jugaklah gi keja..

sambil berdoa agar tak memulas2 perut ku dlm KTM..hahaha

smpi opis td lapar sgt beli lah pau sebiji...

mkn dlm 1-2 jam cm tu perut memulas blk..

apa lai lari lah jumpa Mr. Tan..

tp skrg nie ponx masih lai memulas sket2 tp perut dh lapar sgt..

ada beli mknan tp yg light2 jer sekadar alas perut..

owh yer dh minum teh pekat td harap2 berkesan..

pil chiki teck onn takder so takleh lah nak mkn..

semoga hari ini berlalu dgn aman..

p/s: nie my dear tak tau nie..huhu klu dia tau mesti bising sbb tak bgtau dia.. :p
owh yer klu rerajin n free kang saya blog lah gak 1 entry ye.. :)


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie