Tuesday, December 2, 2008

Today I Write maKnan LunCh SaYa..

utk lunch hari ini saya telah berbelanja lebih..saya telah mereward diri saya dgn mknan yang besh..nyum2 memandagkan saya sdg cuba berseronok n cuba menghiburkan hati sdri jd saya rasa adalah amat penting reward ini..+ sma tak membelikan buah2 yg saya kirim swaktu dia membeli mknan kat kafe..saya sgt seday.. :(

tp takper sbb lepas tu saya seronok balik..huhu apa yg saya mkn ek??

~tada saya makan toasted twister nyum nyum~

~sedapnye all time faveret nie huhu~

~idaman ku selalu~

owh yer klu perasan dulu2 dh kuar dh twister kfc nie..klu tak silap thn 90-an dulu..packaging dia lebih kurang cmnie lah..pki paper mcm alaminium foil tu..saya mmg suka dr dulu lagi..
mesti sbb roti dia yg tak muak tu kot..rasanye tortilla bread tu..erm tgk ada byk jual kat giant or carrefour so next time mgkn bleh try resepi sdri selain melazatkan juga menyelerakan..nyum.. :)

~~chiow~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie