Thursday, December 11, 2008

Today I Write Christmas are COming..

yer mesti semua org taulah kan 25hb nie hari krismas...krimas nie saya rasa seronok sbb dia punye decoration jer...hehe pas tu klu krimas citer dia best2 sbb ada salji bagai..poyo kan? tak kisahlah kan..

saya suka time2 nak krismas nie pi shoping kompleks decoration mesti cntik..tp stkt nie bru gi midvalley jer..wah mcm blk ke alam fantasi plak kat sana..huhu tp derang ckp kat the curve lagi happening...ermmm akan ku redah ke sana..pas tu nak pi plak one utama..tp one utama tak brp menarik sgt lah berbanding sblm2 nie..

apa2 ponx enjoy lah pic yg saya amik kat mid ari tu..

~dkt ngan MPH~

~tuan punye blog yg tak ceria :( ~

~center court mid~

cute lil croc's tree

hehe mcm banyak..sket jer letak malas nak edit n upload huhu.. :p

~~end~~

2 comments:

~Eila @ Along~ said...

wahh..time krismas mmg meriah..kat the curve siap ade org2 kerdil..cute!

mieoney said...

wah yer ker eila..nie yg semakin memberontak nak pi the curve nie..hehe

 
Design with love by Jiji for Zamimie