Sunday, December 28, 2008

Today I Write berjumpA seseoRang...

oke kan ker last friday saya ke Ikano kan..lepas mkn2 kat Ketam Village tu kitaorg pi jenjalan kat the curve plak..berjlan2 tanpa hal tuju..huhu borink2. saya tak suka sbnrye berjln tanpa hala tuju nie..sbb mcm bosan jer..saya ssmpt ker tesco tuk cari tudung yg bleh dipakai tuk hari esok..ke mana ye hari esok?? tgu entry esok lah..huhu




eh tp sblm tu masa sebuk2 derang meronda dr kedai ke kedai saya ngan gee telah menyusup ke tempat di mana derang wat hiasan krismas..oekalh cnatik gak simple n nice..midvalley punye meriah n kaler2ful..



~kami yg tak hiraukan org sekeliling huhu~







pas tu kitaorg pi berjln2 kat ikea plak n saya sempatlah beli beberapa jenis brg..so masa nak bayar tu saya terperasan sesorg kat kaunter sblh saya..huhu dia adalah zed zaidi and saya sempat amik gbr ngan dia..kira berani jugaklah...hehe


~muka mamat nie sgt licin yer kalah kulit muka saya~

pas tu balik n kitorg ingat nak beli karipap ikea tpnye sgt ramai org beratur utk itu dn kami malas utk menunggu..so kesimpulan dia tak yah beli..kempunan karipap ikea lah nmpknye saya..huhu

~~end~~

2 comments:

~Eila @ Along~ said...

mmg cantikkan perhiasan kat the curve tu..meriah krismas kat situ....owh..jumpa zed zaidi..artis mmg jaga kulit..maklumle muka tu aset..hehe..berani gak amik pic kan..eila kalo selalu jumpa artis..jarang nak amik gambar..my hubby tak suke..hiks

mieoney said...

haha secara kbtln jer eila jd berani ari tu..lai ponx sbb dia bila kita pndg senyum manis tak sombong that's why lah jadi berani..hehe btw hubby mie suka kat dia..ahaks =P

 
Design with love by Jiji for Zamimie