Tuesday, December 16, 2008

Today I Write I neeD a Short VacatioN....

I need a rest..i think just a short time relax and i want it to be a short distance vacation..tak mo lah jln jejauh letih..Aim saya sekarang ini adalah Avillion Port Dickson tapi pikir2 balik skrg musim ujan..bahaya2 dok tepi laut sbb avillion nie chalet dia atas air..saya rasa mcm romantik jer klu lepak2 kat balkoni smbil tgk matahri terbenam bertemankan angin yg sepoi2 bahasa..surelah menjadi kenangan sepjg hayat..hehe poyo, poyo.. :p

~cam romantik kan bukak2 jer sliding door tu mengadap laut terus~

pas tu survay2 lai jumpa lak Legend Water Chalets.. tgk mcm best jer tempat nie..ini ponx chalet atas air gak nie..best jer kelihatannye..huhu siap bleh nmpk air lagi dlm bilik..kot2 lah bleh nmpk jerung lalu ker..kuang2



tik tok



tik tok



tik tok



tik tok




wah takder luck lah..all the place are fully booked for the date that i want..ermmmmmm act vacation nie tak kisahlah dekat2 serata kl ke or mana2 yg terdekat..ini sbbnye saya rasa ini adalah bertujuan utk melupakan masalah serta kerja2 rumah beserta rehat yg perlu selepas penat bekerja and yg penting spend a quality time with my dear..

or i just need something to pamper myself such as spa or body facial or steam bath or other activities that need me to relax..
~seronok kan klu dibelai2 mcm nie huhu~

ini just a dream jerlah..tp kot2 lah ada org tu nak sponsor full body massage n spa apa salahnye.. wink* wink* [kelip-kelip mata] ...tapi saya rasa saya perlu kan aktiviti yg perlu tuk dispend bersama my dearlah..barulah best mcm kitaorg pi redang dulu wpun stkt berenang kat pool jer tp saya rasa mcm seronok jer..


~~end~~

3 comments:

::S.U.K.M.A:: said...

mimi..sounds great!!! Hurmmm patut pun pegi bercuti hbiskan masa dgn org trsyg, spend time wif him.. Uma suggest pegi Avillion mmg best... View dia mmg cntik, ada massage, terapi etc... Skang pun bukan musim hjn yg sampai banjir pun... Ptg2 bole pegi beach... Wah gitu!! Tp Avillion mmg best... Pegilah wlwpun mahal skit tp dekat, jimat masa, minyak kete, tol, dll...

Tulip said...

rasanya mimi kena jugak p bercuti wlpn sekejap...baru boleh melepaskan semua tekanan yang ada :D

mieoney said...

uma,
so bad avilion dah full booked lah..pi cuti2 kat tempat2 yg dekat jerlah...

tulip,
itulah rest sgt penting..huhu ikut tulip pi bandung bleh? :p

 
Design with love by Jiji for Zamimie