Tuesday, December 23, 2008

Today I Write B'fast Piknik...

Kami telah cuba melakukan kelainan dalam mengadakan jamuan perpisahan kali ini..apakah??? erm yer kami telah membuat surprise party aka jamuan perpisahan for one of our fren yg akan meninggalkan kami early January for teaching training..ya dia diterima utk menjadi pendidik kepada anak2 bangsa..maka akan berkuranganlah geng bas sekolah sorag lai.. ermm lepas sorg2 plak meningalkan kumpulan kami..so sad that we are still stuck here... =(

okelah tak nak ilangkan mood...disbbkan kesibukan serta tidak ada hari yg mengizinkan maka kami dan sekutu2 telah plan tuk buat majlis tu kat Taman Tasik Perdana memandangkan opis kami dekat jer ngan tasik nie..huhu majlis nie kejap jer kira mcm express parti lah amik masa dlm sejam lebih sket jer...huhu

oke make it short mkanan kami pagi itu adalah Big Bfast Mc'D, roti n sadin serta brownies...bfast simple jer but delicious..n glad the party are well prepared n done successful haha tanpa disedari tuan yg nak diterkejutkan...hehe sukses, sukses...








~last but not least~



~~chiaow~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie