Thursday, December 11, 2008

Today I Write Mari Makan2...

sapa penah mkn kat jusco midvalley..tempat mkn yg bhgn household tu..yg paling best mknan kat situ bg saya lah laksa dia..best owh laksa tu..klu mkn sure hingga ke titisan terakhir..tp tak taulah sesedap laksa shack ke tak sbb stk nie mkn kat laksa shack tak penah lai mkn asam laksa dia..asik dok try lelain laksa jer..oke takper one day nak try gak..

oke bebalik laksa kat jusco nie for sure lah klu pi jusco tu dh bleh terbau2 dh laksa tu dr bhgn elektrik lai..bleh menggoda selera tu..so sapa2 pi mkn kat sana mintak laksa kosong jer tau..sbb bila dh buh bwg nenas bagai mcm dh susah lah nak mkn..ceh kira mcm susahlah nak menghayati laksa tu...yerlah sbb saya tak suka bawang dan nenas..cuma timun jer yg bleh mkn itulah sbbnye..hehe tp saya perasan ramai gak klu org mkn laksa mesti mintak yg kosong...mgkn heaven sket kot mkn laksa ngan kuah jer..

oke baru2 nie jumaat lepas saya mkn kat sana..cm biasalh kitaorg akan order laksa n nasi lemak..my dear mmg suka nasi lemak dia sbb dia ckp rendang ayam dia sedap kot..ermm maybe lah sbb saya nie rendang takderlah suka sgt..klu ada mkn klu takder tak mencari lah..owh yer ari tu mkn laksa smpi kena marah ngan my dear sbb apa? sbb dok hirup kuah tu sampai abis licin..yerlah kuah tu kan ker pedas..hehe apa2 ponx the best laksa i ever have... :)

~my laksa yg sedap~

~nasi lemak my dear~

~chiaow~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie