Tuesday, December 23, 2008

Today I Write Midnite Sopping at Alamanda....

wah nie entry habuk2 dh nie..jap yer nak kibas2 abuk..huargh achummm hehe.. okelah ini week masa saya pi tgk wayang masa tgk citer cicakman 2..mula2 kitaorg mkn dulu kat my feveret fud place hehe mana lai klu tak nandos idaman ku selalu..bleh plak letak slogan sdri..blehlah kan suka hati saya lah..
~kami makan disini~

~ini mkanan saya~

~mknan my dear~

~kenapa muka saya mcm nie..mgkn seronok dpt mkn kat nandos hehe~

~letak muka my dear syg lah hehe~

pas tu kami tengok wayang plak citer yg best tu...rugi rasa bacalah review saya kat sini yer...

~next citer yg rasa nak pi tgk, tp takut huhu~

~tak ponx tgk citer nielah cam best jer~

pas tu apa lai pegi menyoping kat carefour kul 11.25..wah best tul soping kat sini time malam2 dinihari yerlah takder org time tu rasa mcm saya jer ngan my dear soping kat situ..hehe

~apa?? takder org??!!~

~lihatlah pukul brp 11.25mlm~

~tgk blkg tu takder org kan..~

~lalala lengang jer~

~decor xmas at alamanda~

oke itu jer..biasalah entry dh lama cm malas sket nak citer..letak gbr2 jer cukuplah kot..so enjoy my story and the picas oke...

~~end~~

2 comments:

Tulip said...

nak tanya soalan 'perak' ckit nih..kat alamanda dah ada wyg kerr? kampung betoll kalo taktau heheheh...

mieoney said...

ada..bkn stkt wayang, bowling ponx ada jugak..hehe

 
Design with love by Jiji for Zamimie