Thursday, December 4, 2008

Today I Write enTry KhaS tuk Cik Chessieblubbery..


haha bleh ker buat entry khas..blehlah cik dayah ko kena bg kredit ke akak tau..huhu act bkn apa sbb cik adik kita nie minat sgt HSM kan..so saja jer nak share menda nie ngan dia..

masa tu saya ngan my dear pi tgk james bond..so my dear suh pi belikan popcorn smbil dia pi solat dulu..so masa nak beli tu ternmpka plak promotion nie n tetiba teringt kat dayah...hehe apa lai beli lah..melebur lah duit RM9.90 tuk 1 set..


tp pas tgk2 tu cm suka plak sbb kuit jer rasa..owh yer bks air tu plastik bkn kertas..tu yg lai seronok nak menyimpan..so brg2 nie di pamerkan dlm bilik game my dear..bilik tu dh jd mcm bilik pameran plak ngan keta james bond dr shell lai..huhu


next time saya share yer brg2 yg ada dlm bilik nie ngan korng..skrg nie nak dok kumpul2 brg yg ada dulu..owh yer bilik nie my dear yg dok decorate hehe tema dia putih ijau..rasanye entry lepas2 ada citer dh kot..huhu

~~end~~

3 comments:

Anonymous said...

aritu dah beli gak set popcorn nie...tp kan adik2 ku yang sengal itu telah membuangnye...huhu...
hampess sungguh...hampa..ishk3

-Cik Bella-

Anonymous said...

lupe plak...ooowwhh inilah yg nak ditunjukkan aritu yer...hikhik:)

-Cik Bella again-

mieoney said...

yer inilah dia mendanye..huhu
wah sedaynye kena buang..simpanlah wat collection..utk kumpul abuk dan sawang serta yg seangkatan dgnnye..huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie