Monday, December 1, 2008

Today I Write on periStiWa sms watching Quarantine...

mcm biasalah aktiviti ujung minggu kami menonton wayang..huhu so bila dh kawin nie bleh jer nak tgk wayang midnite ke apa huhu takder sapa nak marah..

so sabtu malam tu kitaorg tgk Quarantine kat Alamanda kul 10.20..oke sblm tu ada citer kelakar + sadis..hehe saya dah booked citer quarantine nie time serta place yg sama lah..so my dear ckp kita kuar umah kul 8.30 - 9.00 lah sempat nak collect ticket nie sbb show kul 10.20..jadi lepas magrib kami suami isteri ponx mkn lah kat umah smbil borak2...

tp tetiba saya rasa mcm tak sedap hati plak psl tiket yg dibooked itu..sbb mcm dh terbayang2 dlm fikiran swaktu saya booked tiket tu nak pi lepas keja..saya booked ari jumaat so maknanya ari keja tu ari jumaat..saya fikir lai dan fikir..so lepas jer mkn smbil nak pi cuci pinggan saya sound kat my dear soh dia check tarikh..pas tu menjerit lah dia kat tgkt atas tu sbb saya booked ari jumaat rupanye...huhu tension kwn tu sib baek dia tak main game smpi lebam..hahaha

so kitaorg apa lai marathon lah bersiap ngan tak mandinye lai..sib magrib dh smyg..so isyak kitaorg smyg kat alamanda jer sng nnti balik umah terus tido..so kitaorg smpi alamanda tgk org ramai giler sbb parking full smpi ke tingkt atas..amat jarang sekali perkara spt itu berlaku..park keta terus pecut ke gsc..sib baek ada lai tiket walaupun seat dah bawah F7 & F8..tp okelah sbb masih lagi di tahap eye level + kitaorg dok kat tgh betul2 huhu..

so far citer nie okelah pada saya..tp saya sgt tak suka sbb dia guna style kamera bergerak..so sgtlah pening kepala saya melihatkan cerita ini..beberapa kali pejam mata nak ilangkan rasa pening..tp tetiba saya rasa nak termuntah plak..ah sudah cmner nie..mata saya dh aim bekas air tu..so dlm fikiran terfikir dh klu tak tahan sgt kompom aku muntah dlm bekas tu..huhu

tp smpi abis citer bleh cover lai..mkn gula2 lah pejam mata lah..so dlm kul 12 cm tu abis kitaorg ponx blk lah sbb alammanda ponx dh tutup..my dear ajak lai pi lepak2 mamak..tp tak larat dh saya..otw nak smpi umah tu lalu lah bonggol2 bagai terasa nak muntah lai..masuk jer umah menuju bilik air dulu..muntah ler saya smpi takder apa nak dikeluarkan lagi..huhu lega.. :)

p/s: moral of the story klu tak tahan goyangan jgn lihat cerita ini..huhu


~~end~~

2 comments:

~Eila @ Along~ said...

tak best ke citernye mie..aduihai..ni yg cam malas nak tgk ni...

mieoney said...

eila jln cerita dia best..tp saya tak suka teknik camera dia tu yg ala2 rakam sdri sbb bergoyang2 bergegar2..huhu bisa pening gue..

jalan cerita dia oke..

klu eila tak kisah bleh jer pi tgk..

 
Design with love by Jiji for Zamimie