Saturday, December 27, 2008

Today I Write about my Besday...

owh yer for your info my besday is on 21/12/08..hehe dh lepas dh ponx bru nak wat entry kan.. oke it's on sunday..tp masa tu saya gi ke segamat on Saturday and Sunday tu kitaorg nak ke melaka pulak. so my dear suggest kan kitaorg celebrate early..

act takder lah nak celebrate ke apa cuma my dear belikan kek, potong dan mkn jer..hadiah dh dpt ari tu purse coach (wpun dh pki 2-3 bln...huhu kira hadiah besday gak my dear ckp) hadiah lain plak lmbt next year bru dpt..tak sabar nak tgu hadiah bru nie huhu.. excited... :)



~saya yg nak korbankan kek itu~

muka horor kan..masa nie bru check in hotel pas tu pi jejln kat kedai2 kat bwh tu pi beli kek nie..so muka adalah letih..yerlah dr kul 8.00 dh bersiap n masa nie dh kul 5 dh dok kat panas lai..haruslah muka jd cm tu..owh and act saya adalah mengalami masalah itam bwh mata yg teruk oke..takder ubat atau kosmetik yg digunakan kerana malas..hehe


~it's my besday cake - oreo cheese cake..sedap~

besday thn nie i turn 26..tua dh tp byk lai matlamat idup yg belum tercapai.. tp atr satu matlamat yg tercapai adalah get married with the one that i love.. itu kira perkara terbaik thn nie yg saya kecapai..saya sgt gembira dan sngt berharap agar hubungan ini direstui dan berbahgia hingga ke akhir hayat..yer saya sgt bertuah dpt mengahwini dia, tak perlu cerita detail lah sbbnye ye..hehe

matlamat lain yg saya harapkan dpt dicpai dlm waktu terdekat adalah get pregnant and lahirkan baby kami... :) sentiasa berdoa.. ~amin~

semoga saya bertambah matang serta cekal menghadapi rintangan idup serta dimurah kan rezeki oleh Allah SWT.. amin..

owh yer lepas tu kitaorg mkn kek bersama my dear punye family and the next day tu my FIL belanja kitaorg bfast kat mc'd as it was my besday.. thanks abah..hehe

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie