Saturday, December 27, 2008

Today I Write Makan Steamboat @ Ikano...

Last friday kitaorg telah plan utk mkn steamboat di ikano..memandangkan dh nak ujung tahun so kami ponx apa lai bersoka2 lah sbbnye bos cuti so anak buah semua jd bos...huhu

takderlah ari jumaat kan ker rehat lama so kitaorg saje jer lah nak mkn jauh sket...selalu mkn area opis jer borink..kali nie kita wat kelainan plak mkn steamboat at Ketam Steamboat Village..1st time mkn kat sini lepas tgk cik dayah punye blog psl dia mkn ka sini..



kami pergi 9 org utk bersoka2 disana..and saya sgt suka the food and plan to bring my dear here one day..

~all the ladies~

so far the ambiance and the food are okey but we're not satisfied with the waiter lah..adoi sgtlah tak paham bahasa malaysia or inggeris..so how klu dh dua2 tak paham...look like they are myanmar i think..susahlah kan klu simple order ponx tak leh nak amik..so management Ketam Steamboat Village please take not yer..change your waiter or give them itensive class on bahasa malaysia or inggeris yer...




~the main entrance~




~the menu~









~my set of food~









~my choice tom yam soup - sedap + pedas~



ada diantara gbr yg saya amik disini yer.. thanks to the blogger preciouspea.. saya sgt recommend yer tempat ini dn harganya adalah berpatutan jugaklah..

btw thanks dayah and keep in touch..

~~end~~





0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie