Monday, December 8, 2008

Today I Write about aidilADha..

apa2 ponx i wanna wish all of you selamat hari raya aidiladha kepada semua umat islam..n kepada my bos yg berada di mekah saya doakan semoga dia selamat pegi dan pulang dan semoga mendpt haji yg marbrur..amin

tahun nie saya menyambutnye di KL bersama ngan my FIL...so berasa lah saya beraya di kl..tp kat sini meriah jugak..td smyg kat surau sgtlah penuh..saya dh ler lmbt sket turun yerlah umah ponx dkt nga surau kan..mgkn sbb raya haji n esok keja so byk org tak blk kgg kot..

seday gak lah tak dpt raya ngan my mum n dad tp nak wat cmner idup bekeluarga kenalah adil kan..raya ari tu kami beraya di kg..smlm msg2 ngan my sis tanya dia wat per n sapa yg ada kat sana..sekali semua org ada lah kat kg nie..adoi time nielah semua org nak balik raya kat kg..wah seday smlm..tp takperlah insyallah sabtu nie saya balik kg....since my mum ada wat korban ari nie so kenalah blk dlm waktu yg terdekat sbb nak mkn daging fresh..hehehee blh? bleh lah.. teringin nak mkn daging bakar ngan sup tulang...nyum222

apa2 ponx selamat hari raya aidiladha..

~~chiow~~

1 comments:

Tulip said...

~selamat hari raya aidiladha~

 
Design with love by Jiji for Zamimie