Friday, December 5, 2008

Today I Write my Project Bling** Bling**

ini nak citer psl projek smlm lepas mkn kat maplai nie...yerlah kang biler blk2 baring2 kompom tido..pas tu kompom lah lemak2 tu jd tepu..so apa lai marilah kita bersauna..huhu act kira mcm sauna gak lah sbb duk kat tepi iron sejam gak ar..yerlah pas project bling** iron bju plak tuk gi kje..

apakah project bling** itew?? ~~tada~~~


act my cousin mintak tol saya letak kat bju nie..tak taulah bju apa puteri umno kot..huhu so konon2 nak beli bling** tu n suh org tu psg sekali tp derang amatlah sibuk..dia suh saya amik petang atau esoknye (saya pegi waktu lunch).. so malas ler nak ke jln TAR tu...so saya gigihkan lah psg sdri mlm td..peluh2 gak lah ketiak..agaknye terbakar tak kalori roti telur saya tu..hihi yang bestnye tentulah duit upah tu dpt kat saya..yelah upah tenaga, kepanasan, elektrik..ironkan tentulah kuasa elektrik tinggi.

owh sbbnye cousin saya suh psg sbb dia tgk bju nikah saya yg saya letak menda tu..bju raya thn nie ponx saya ada letak jugak..





so sapa2 nak letak bleh lah bgtau saya yer..tp nak ckp awal2 a bit pricey oke..and dia ada byk corak jugak tp saya suka yg mcm nie sbb mcm simple tp nmpk elegent..owh lagi satu dia ada jugak jual yg batu swarovski punye mmg kilatlah shining n bling** gitu tp mahal ko..sebiji 20 sen gitu huhu agak2 takkan nak letak 10 biji jer kot..huhu

~~chiow~~

1 comments:

shima said...

Wei baju sapa ni? baju kak ati ke? mana ada jual pokok cactus?

 
Design with love by Jiji for Zamimie