Saturday, December 13, 2008

Today I Write abouT bkt. AntarabaNgSa...

tak nak tulis apa2 cuma nak share jer gbr2 ngan korang...

gbr nie dr my colleague yang amik masa dia ikut rombongan PAC pegi wat lawatan kat bkt antarabangsa ari khamis ari tu...




ini adalah sebahagian sahaja yg saya uploadkan...
next time klu ada yg terbaru saya masukkan ye..

marilah sama2 kita renungkan dan fikirkan sejenak apa yg terjadi..

kebahagiaan, kekayaan dan keseronokan itu hanya sekelip mata saja Allah tarik..
renung2kan dan selamat beramal..hehe

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie