Sunday, March 6, 2011

Preloved 2 in 1 Rocking Moses Basket - Sold

sold already...

2 in 1 rocking moses basket









  • Set nie siap dengan kelambu, blanket, bantal dan mainan
  • jarang guna, boleh kira berapa kali baby dok dalam tu
  • sesuai kalau nak buat majlis berendoi..
  • beli di twins baby puchong 9/1/10 [siap bg tarikh beli tu huhu]
  • Harga asal RM229 [tgk dkt gbr ada price tag]
  • Jual pada harga RM180 
  • COD area puchong, cyberjaya dan putrajaya
  • Jika berminat or sbrg pertanyaaan boley email suzidayana@yahoo.com atau boleh call Suziey 0127523195 
klu tgk kat bwh nie ada gbr shasaha saidin wat majlis berendoi anak dia guna rocking moses nie...


7 comments:

With Julia said...

Wah kira 2 in one lah erkk kak mimi...oyehhh! best yer leh wt majlis berendoi pastu leh wt tmpt dia tdo terus, so glamm gitu..murah2 yer...uwaaa nsb baik xd lai bb kalo x..dh ngappp dh ehhehe best!

mieoney said...

ala jue boley apa beli utk persediaan...huhu

kak suzi said...

basket tu boleh tanggalkn jadi takla selalu tergantung.
btw,TQ mie tolong promote.

kak suzi said...

basket tu boleh tanggalkn jadi takla selalu tergantung.
btw,TQ mie tolong promote.

aurinh said...

hai dear -
kat mana you beli boleh share tak.. I am still early pregnancy so ternampak yang ni - macam comel lak

share kat email I eidrogue at yahoo dot com

TQ

ani said...

Salam sis,
item ni still available ker?

mieoney said...

hai ani...sorilah already sold lah dear... :)

 
Design with love by Jiji for Zamimie