Monday, March 28, 2011

E-man @ Bagan Lalang...

nak kata 1st time eman gi laut tak jugak...sbb penang tu dh 2 kali kitaorg g so kali ke 3 lah eman jejakkan kaki kat lauk...so kita layan gbr lah dulu yer...

.:: otw nak pegi...mama jer yg sungguh2 nak amik gbr ::.

.:: suka gbr nie wpun gbr gegar2...sbb pemandangan dia cantik so letak jerlah huhu ::.

.:: tgk kaki bergulung duduk...dia yg konker tgh2 tikar tu memerhati jer org ::.

.:: sepinggan daim yg ditabur2kan...bkn boleh mkn ponx tp sbb kalernye merah so mmg menarik pndgn mata dialah kan ::.

.:: sepet2 mata tahan silau matahari huhu ::.


mula mmg dia takut air..act mmg dr dia kecik2 tu takut air laut...masa kitaorg bwk pi penang dulu dia menangis2 tak nak jejakkan kaki kat air...masa kat sini ponx sama gak...1st celup nangis, saya dokong blk...celup lai jerit2 jer tak nangis ponx...saya dokong blk...kali ketiga dia kerekot2 kaki dia tak mo jejak...kali keempat bru dia nak jejak kaki dlm air laut...tu ponx cam geli2 takut2...last2 bru oke...

lepas tgk member tu jln baru dia berani berdiri dlm laut...tu ponx mcm2 protes jugaklah...hehe takper2 slow2 lama2 sok dh tak takut susah plak nak bwk naik bila dh turun dlm laut...hehe

bila dh berani dgn laut barulah boleh diri cam tu...tp still tak stabil lah kan...huhu si merenung jauh lai...

 tapi part2 kat shell nie dia mmg geli....saya ada amik video dia jln jengekt2 tp malas plak nak letak kat sini...hehe pic mmg tak smpt nak snap tp cam kelakar lah kaki tecit2 pas tu jln jengket2...comel sgt.... =)

father and son moment...ada gaya bapa mithali tak...huhu

bila dh berani jejakkan kaki dekat air laut siap menyanyi2 lai die...

sorilah entry kali nie byk gbr...huhu last sekali panorama di bagan lalang...




~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie